Openluchttheater De Goffert
Steinweglaan 2
Nijmegen

zondag, 19. september 2021 - 14:30 tot 16:15

De leden van het Nijmeegs Mannenkoor zijn verheugd dat zij weer kunnen concerteren in de vertrouwde omgeving van het openluchttheater ‘De Goffert’, vlakbij het Goffertstadion in Nijmegen. Ook de fans, de liefhebbers van mannenkoormuziek en de KZNM-donateurs zijn erg blij ‘dat het weer kan’. Sinds februari 2020 geen concert kunnen geven en ook niet kunnen repeteren. Het was niet om uit te houden.
Daarom zijn we verheugd dat het weer mogelijk is. Kom en geniet van onze koorzang onder leiding van de ons vertrouwde dirigent Dion Ritten.
Het openluchttheater is vanaf 14.00 uur open en het concert begint om 14.30 uur. Het programma is gereed in juli en wordt ook gepubliceerd op deze website. Wij gaan u een aangename zondagmiddag bezorgen op 19 september 2021. Wees van harte welkom.