St Stevenskerk
Nijmegen

zondag, 15. december 2019 - 20:00 tot 22:00

Het kerstconcert in de Stevenskerk vindt plaats op zondag 15 december 2019, aanvang 20.00. De solist is Amira Willighagen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de penningmeester.

Zendt een e-mail naar pm-kznm@live.nl met vermelding van uw naam en adres + het aantal kaarten. Tegelijkertijd maakt u per kaart € 22.50 (inclusief een pauzedrankje) over naar Nijmeegs Mannenkoor NL08RABO 0135 8038 88. Bij “opmerking” vermeldt u eveneens naam, adres en aantal kaarten. Na ontvangst van uw betaling worden de kaarten u toegezonden. Vrije zitplaatsen!

The Christmas concert takes place in the Steven Church / Nijmegen on Sunday the 15th of December 2019. The concert starts at 8 pm. The solist is Amira Willighagen - soprano. Tickets are ailable at the treasurer.

Please sent an e-mail to pm-kznm@live.nl with your name and the number of the desired tickets. Together with your e-mail you transfer the amount of the desired tickets X € 22.50 (inclusive a drink in the pause) to Nijmeegs Mannenkoor. Our bankaccountnumber is NL08RABO 0135 8038 88. Please mention as well name, adress and number of tickets. After having received your transfer we shall sent you the ticket (-s) into your postoffice box. Free seating!