roteer uw scherm

Waar

Stevenskerk
Nijmegen
Nederland

Wanneer

zaterdag, 16. december 2017 - 20:00 tot 22:15

Entreekaarten. Deze kunt u bestellen door een e-mail te zenden naar het volgende adres:  pm-kznm@live.nl . Vermeldt in uw e-mail om hoeveel kaarten het gaat en uw naam en adresgegevens voor toezending van uw bestelling. De penningmeester zal u per e-mail een nota. Nadat u de nota heeft betaald, ontvangt u de bestelde kaarten per post op het opgegeven adres.      

Genieten van Amira Willighagen en het Nijmeegs mannenkoor? Dat kan nog net!

Want het gezin Willighagen emigreert na december 2017 naar Zuid – Afrika en Amria (13 jaar, sopraan en winnares Holland’s Got Talent) gaat mee. Zaterdag 16 december om 20.00 uur concerteert zij met de Koninklijke Zangvereeniging Nijmeegs Mannenkoor in de Stevenskerk. In Nederland en in Europa is dit voorlopig de laatste keer om van deze jonge en begaafde Nijmeegse sopraan te genieten.

Amira zal een aantal liederen zingen: solo's en met het koor. Het Nijmeegs mannenkoor brengt een aantal oude en nieuwe internationale kerstliederen ten gehore.                                                                                             

Entreekaarten: € 18,50 inclusief pauze drankje en inclusief € 5,00 voor stichting Gelukskinders. Donateurs: € 13.90                   Aanvang: 20.00 uur (kerk open vanaf 19.15 uur). Er zijn geen gereserveerde plaatsen.

Amira steunt Zuid Afrikaanse kinderen op scholen door speeltuinen aan te leggen. Een groot deel van haar gage gaat naar dit doel. Wilt u hier meer over weten? Kijk op www.gelukskinders.org