Parkeergarage
Kelfkensbos
Nijmegen

maandag, 16. juli 2018 - 20:00 tot 22:00

Genodigden voor dit Klassiek Gaat Underground 2018 concert zijn Véron Jongstra (piano), Miriam Martens (dwarsfluit) en Mireya Derksen (15 jaar, sopraan) . Het concert, aanvang 20.00 uur en deur open 19.30 uur, zal plaatsvinden in de parkeergarage Kelfkensbos op de onderste verdieping. Kaarten zijn beperkt beschikbaar en gratis te bestellen via de website van de vierdaagse-feesten:  www.vierdaagsefeesten.nl . Dion Ritten is professioneel dirigent van het koor sinds 2005. Ook dit concert staat onder zijn leiding.

In 2019 bestaat het koor 160 jaar. Daarmee behoort het tot de oudste mannenkoren van Nederland. Al 160 jaar neemt het koor een prominente plaats in in het culturele leven van Nijmegen. Dat het koor een lange bestaansgeschiedenis heeft, heeft geen negatief effect op de presentatie. Het koor heeft een vitale uitstraling en neemt regelmatig deel aan internationale festivals en concoursen.

Foto: Christ van den Akker