Kerk “Oude Mattheus”,
Grotestraat 50.
Eibergen

zaterdag, 10. maart 2018 - 13:00 tot 22:00

De organisatie van dit korenfestival in Eibergen is in handen van het KNZV en gedelegeerd aan het Eibergs mannenkoor.

Een zangersfestival heeft naast haar functie als festival ook een grote ontmoetingsfunctie. Samen genieten van de mannenkoor - zang, naar elkaar luisteren en met elkaar in gesprek komen en ervaringen uitwisselen, is een belangrijk onderdeel van deze dag. Daarnaast zal een vakjury elk van de 14 deelnemende koren adviseren.

De “Oude Mattheus” beschikt over een fluwelen akoestiek waarin het een genot is om te zingen. In het zalencentrum “De Huve”, op kleine loopafstand van de kerk, bevinden zich de inzing- en omkleedruimten. Uiteraard met catering.

KZNM kan inzingen om 19.30 uur en concerteren om 21.30 uur. Vanaf welk tijdstip het koor in “Eibergen” aanwezig is wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.