Ook dit jaar was het Nijmeegs Mannenkoor weer present als deelnemer aan de jaarlijkse collecte voor het Anjerfonds. (27 mei t/m 2 juni).  Aangezien de helft van de opbrengst voor ons koor is, is een grote deename van collectanten altijd zeer gewenst. Dit jaar was de aanmelding boven verwachting goed: ongeveer 18 mannen wilden graag 1 of 2 avonden collecteren voor het goede doel EN.... voor de kas van ons koor!

Echter: de weergoden waren ons dit keer eens NIET goed gezind......  Dinsdagavond hadden zich liefst 11 collectanten verzameld in Lent voor de eerste collecteavond. Nauwelijks 3 kwartier later moest de collecte echter afgeblazen worden. Code oranje (what's in a name  ;-) ) voor geheel Nederland en de collectanten waren inmiddels al zo nat als een verzopen kat.

Gelukkig is het bij die ene avond met slecht weer gebleken. Op de foto ziet  u al weer een aantal tevreden collectanten na afloop van hun collecteronde van woensdagavond.

(Jan Crienen.  Coordinator Anjercollecte)