K E R S T C O N C E R T met Koninklijk Zangvereenging Nijmeegs Mannenkoor. Zondag 23 december ‘18, Stevenskerk,  20.00 uur (deuren open 19.15 uur).

Enzo Kok, violist en 16 jaar.  Sinds zijn jonge jaren al een voortreffelijke violist en is een van de grootste Limburgse viooltalenten van dit moment. Met zijn speelgoedviooltje deed hij André Rieu na en keek urenlang naar zijn dvd's. Rockte mee op de cd's van David Garrett en luisterde naar klassieke werken van Janine Jansen. Op zijn 6de verjaardag was het dan zover: hij kreeg zijn eerste viool en zijn eerste vioolles van Ingrid Holleman. Daarna wilde hij alleen nog maar spelen, optreden en elke dag beter worden. In 2012 verraste hij vriend en vijand met zijn optreden in het Duitse RTL televisieprogramma  SUPERKIDS. Kinderen uit 21 landen streden om de titel. Enzo was doorgedrongen tot de laatste vier kandidaten. Uiteindelijk ging niet Enzo, maar acrobaat Alazare met de winst aan de haal. Een fantastische prestatie. En nu – 2018 - studeert hij op het conservatorium in Amsterdam en combineert dat met zijn middelbare schoolopleiding.

Carla Maffioletti, sopraan. Zij werd geboren in Porto Alegre, Brazilië. Zij begon haar carrière met de klassieke gitaar. Tijdens haar gitaarstudie werd zij door de bekende Braziliaanse sopraan Neyde Thomas ontdekt, waarna haar carrière een wending nam. In 2000 werd ze uitgenodigd aan het Conservatorium Maastricht opera te komen studeren, waar zij in contact kwam met André Rieu en zijn Johann Strauß Orchestra, die haar vervolgens meteen contracteerde om als soliste mee over de wereld te reizen. Ze heeft vele werken opgenomen op meer dan tien cd's en dvd's, die wereldwijd door de grote tv-stations uitgezonden worden. Na twee eerdere succesvolle optredens met het koor zal zij u met haar stralende verschijning en bijzonder mooie en warme stem opnieuw verrassen.

Dion Riten, dirigent                                                                                                                                                                                Roland Aalbers, pianist.

Kaarten te bestellen via pm-kznm@live.nl  á  € 20,00  gratis pauzedrankje.  Vrije zitplaatsen.

VIP arrangementen via pmvvliet@gmail.com.