De reiscommissie 2018 bestaat uit Jan Rutten, Manfred Markhorst, Paul Haenen en Ton van Vroenhoven. Het maximale bedrag van de 5-daagse koorreis is vastgesteld en heel veel leden hebben tijdens de repetitie van 11 september, middels handopsteken, enthousiast gereageerd op de plannen. Dus een “busje vol”. Op donderdag 28 juni zullen minimaal zo’n 60 koorleden instappen en koersen richting Zuid – Duitsland. Zeker zijn een concert op de zondag (H. Mis begeleiding en aansluitend een concert), een rondrit door de omgeving, een city tour, een Bierstube en nog een tweede concert,  mogelijk samen met een bevriend mannenkoor. Daarbij zijn de bestaande contacten in de korenwereld van onze dirigent, Dion Ritten, belangrijk.  Op maandag 2 juli wordt het koor weer in Nijmegen verwacht.