roteer uw scherm

Uw advertentie hier? Neem contact met ons op

Maandag 24 juni 's avonds rond etenstijd keerde onze bus terug in Nijmegen van een zeer geslaagde koorreis naar het duitse Bad Staffelstein.

De dag na aankomst gaven wij een concert in de plaatselijke kerk in het nabijgelegen Ebelsbach. Zaterdags was er een concert gepland in de kerk Sankt Killian in Bad Staffelstein

Zondag 23 juni: Enkele nummers gezongen in een reguliere mis in de imposante Basilika Vierzehnheiligen. Na afloop nog een mini-concert met als afsluiting een luidkeels 'lang zal ze leven' op instignatie van onze dirigent Dion voor een gouden bruidspaar.

Uiteraard is een koorreis niet alleen zingen maar werden ook de nodige uitstapjes gedaan naar o.a. Bamberg en een kuuroord. De koorreis eindigde in ons hotel met een bonte avond: in een geluiddichte ( ;-) ) zaal werden tot laat in de avond door diverse koorleden (karaoke)optredens gedaan waarbij de zaal bij tijd en wijle luidkeels een bijdrage deed.

Ook dit jaar is duidelijk geworden dat een koorreis veel positiefs bijdraagt in de onderlinge verhoudingen, kameraadschap en 'koorcohesie'.