Marijke Hoksbergen, zangpedagoog uit Malden, gaat wederom 'haar' koorschool starten en wel op maandag 19 februari 2018 om 18.45 uur. Tijdens de daaropvolgende acht maandagen (2de paasdag wordt overgeslagen) komen de volgende onderwerpen aanbod: ademhalingstechniek, stemvorming, begrijpelijk lezen van de partituren, begrip van dynamische tekens + tempo aanduiding en noten lezen. En natuurlijk vertelt zij wat die man voor het koor allemaal met zijn armen staat te doen. De coördinatoren, Ferdy Kokke en Jan Muis, begeleiden de cursisten. Zij  zullen je, na de stemtest bij de dirigent Dion Ritten en in overleg met hem, in het koor en naast een persoonlijke coach plaatsen. Deze coach, altijd een uitstekende zanger, heeft tot taak om je wegwijs te maken tijdens de repetities en te informeren over gewoonten en gebruiken.

De contactgegevens van Ferdy Kokke zijn: mailadres is f.kokke@ziggo.nl.  mobiel 06 4924 9754 of telefoon 0485 750665

Foto: Marijke Hoksbergen met haar 2017 cursisten.                                                                                                                   Fotograaf: Christ van den Akker