Zo’n 70 vrijwilligers, van studentendispuut tot Nijmeegs mannenkoor, vulden begin november in wijkcentrum De Biezantijn 30.000 enveloppen met startnummers en eventueel treinkaartjes voor deelnemers aan de Nijmeegse Zevenheuvelenloop. De ZevenheuvelenNACHT en de ZevenheuvelenLOOP  vonden plaats op zaterdag 18 en zondag 19 november. Ook op deze dagen waren een aantal leden actief als verkeersregelaar en als assistent "overige werkzaamheden". De vergoeding voor deze vrijwillige werkzaamheden gaat naar de clubkas van onze vereniging.

De volgende hardloop wedstrijd is de door de Stichting Zevenheuvelenloop georganiseerde wedstrijd Stevensloop (18 maart 2018). Een deel van het batig saldo gaat naar de Stichting Stevenskerk. Ook dan gaan leden weer een bijdage leveren.