Tijdens de algemene ledenvergadering van 12 april 2022 heeft Manfred Markhorst de voorzittershamer overgedragen aan André Hoekstra. Manfred Markhorst memoreerde tijdens zijn afscheidsspeech een groot aantal mijlpalen die onder zijn ‘bewind’ hebben plaatsgevonden: verschillende koorreizen, het winnen van een B+ zangcompetitie, het op redelijk peil kunnen houden van de contributie en de financiële positie van het koor kunnen verbeteren. Het geheel werd gelardeerd met foto’s van de vele reizen, welke bij veel leden nostalgische herinneringen opriepen. Hij bedankte zijn bestuursleden die de afgelopen 11 jaar met hem hebben samengewerkt om het koor op de juiste koers te hebben en te houden. Manfred Markhorst was ook zeer tevreden met zijn opvolger André Hoekstra en wenste hem en het nieuwe voltallige bestuur veel succes. De nieuwe voorzitter, André Hoekstra, heeft Manfred Markhorst voor zijn bijzondere verdiensten namens de vereniging benoemd tot lid van verdienste.