Al eens op zoek geweest naar een leuke en ontspannende hobby? En was dat succesvol? Zo niet, lees dan verder.

In februari 2019 start de gratis koorschool van het Nijmeegs Mannenkoor. Het koor met 90 leden repeteert 42 maandagen per jaar en doet dat in het Kandinsky College aan de Malderburchtstraat 11, Nijmegen (Hatert). Deze cursus (8 lessen) wordt geleid door Marijke Hoksbergen (zangdocent) en is een welkome ondersteuning voor beginnende zangers. De gevorderden kunnen op hun eigen niveau aansluiten. De koorschool start op maandag 18 februari. Elke driekwartier durende les begint om 18.45 uur voorafgaand aan de wekelijkse repetitie op de maandag. Als je besluit aanwezig te zijn, meld je dan aan bij Ferdy Kokke. Hij is bereikbaar via 0485 75 06 65 of via f.kokke@ziggo.nl. Probeer het gewoon, lekker ontspannend en een leuke hobby.

Per jaar wordt 3  a 4 maal geconcerteerd door het totale koor. Daarnaast wordt met een kleiner aantal zangers regionaal geconcerteerd:45 zangers (KZNM Light) en 25 zangers (Promotiekoor) .

Onze website voor meer informatie: www.nijmeegsmannenkoor.nl