roteer uw scherm

Uw advertentie hier? Neem contact met ons op

Heb je altijd al graag willen zingen in een mannenkoor?

Dan is het nu de tijd om in jezelf en jouw gezondheid te investeren, want door te zingen kun je goed ontspannen en van zingen krijg je meer energie!

Het NIJMEEGS MANNENKOOR is een aansprekend koor met ruim 60 koorleden en staat voor zangkwaliteit. Naast zang staat gezelligheid en een sfeer van ‘je er thuis voelen’ hoog in ons vaandel. Leeftijd speelt geen rol! Of je nu een beginnende dertiger bent of een aankomende zestiger, iedereen is bij ons van harte welkom. Het gaat erom dat je het leuk vindt om te zingen en er veel plezier aan beleeft. 

Heb jezelf geen zekerheid of je wel of niet kunt zingen, dan is dat geen drempel om kennis te komen maken met ons koor. Wij bieden nieuwe koorleden een gratis koorschool aan van acht lessen, waarin je jouw zangkwaliteiten kan aantonen en toetsen. 

Laat je stem gelden en kom zingen bij een van de langst (sinds 1859) bestaande mannenkoren in Nederland. Inmiddels een bestaan van 163 jaar in 2022 met een roemrijk verleden en sinds 1909 met trots het predicaat Koninklijk.

Onze missie: Het regelmatig beoefenen van de zangkunst onder leiding van een professionele dirigent. Het ten gehore brengen van de verschillende stijlperioden van klassiek tot hedendaagse koormuziek, musical en pop voor een groot publiek in een perfect akoestische omgeving. Het koor streeft ernaar om regelmatig een concertreis te organiseren naar een interessante bestemming in Europa en daarbuiten. De opgebouwde reputatie nog jarenlang zien te behouden en om aantrekkelijk te blijven voor zowel een groot publiek als voor nieuwe zangers.   

Ons repertoire: Amerikaanse liederen, Evergreens, Kerstliederen, Klassiek, Modern klassiek, Muziek uit de jaren zestig en Opera.

Schroom niet en verras jezelf door je aan te melden als koorzanger via het contactformulier in het menu bij “contact” op deze website!