De vereniging streeft er naar om op te treden met bekende en nog onbekende maar getalenteerde solisten. Tijdens de drie kerstconcerten van 2016 waren dat bijvoorbeeld Carla Maffioletti - coloratuur-sopraan - (treedt regelmatig op met André Rieu), Marco Bakker (een van de drie grote Nederlandse baritons) en Deirdre Angenent (internationale mezzosopraan). Tijdens het Klassiek Gaat Underground (juli 2017) waren twee Artez (Zwolle) studenten, Nardi Thonen en Amber Thevis, te gast. In december 2017 stonden Amira Willighagen (jeudige Nijmeegse sopraan), Veron Jongstra (professionele pianist en dirigent) en Miriam Martens (1ste fluitist bij het Nijmeegs Windorkest) in de schijnwerpers van TV Gelderland (kerstconcert in de uitverkochte Stevenskerk).