Een projectzanger is een (on-) geoefende zanger, die een korte periode   (7 à 9 weken) mee repeteert voor een publieksoptreden. Partituren worden in bruikleen beschikbaar gesteld, een coach wijst u de weg en de deelnamekosten bedragen €55,00 per project exclusief eventuele reiskosten. De deelname-kosten worden niet berekend, indien u na het kerstconcert besluit lid te worden van de vereniging.  Vooraf krijgt u een stemtest bij de dirigent. Hij bepaalt uw deelname en plaatst u in een van de vier stemgroepen. In 2017 kunt u nog deelnemen aan ons kerstconcert.

Het “Kerst Project”. Repeteerperiode: alle maandagen vanaf 2 oktober tot  – kerstmis 2017. Optreden zaterdag 16 december 20.00 uur samen met de jonge Nijmeegse sopraan Amira Willighagen. In 2013 won zij als 9 jarige Holland Got's Talent. Loacatie: Stevenskerk te Nijmegen.

Aanmelden kan tot 15 oktober bij Ferdy Kokke: f.kokke@ziggo.nl / 0485 - 75 06 65.