Een projectzanger is een (on-) geoefende zanger, die een korte periode   (7 à 9 weken) mee repeteert voor een publieksoptreden. Partituren worden in bruikleen beschikbaar gesteld, een coach wijst je de weg en de deelnamekosten bedragen €55,00 per project exclusief eventuele reis- en verblijfskosten. Als je tijdens het project of direct na de uitvoering lid wordt van de vereniging, worden de projectkosten in mindering gebracht op de contributie. Vooraf krijg je een stemtest bij de dirigent. Hij bepaalt je deelname en plaatst je in een van de vier stemgroepen.

In 2018 kun je deelnemen aan de volgende projecten:

Het "Klassiek Gaat Underground Project": Half juli is het weer tijd voor de wandelaars om deel te nemen aan de Vierdaagse van Nijmegen. Tegelijkertijd vinden ook de Vierdaagsefeesten plaats. Zij organiseren het gratis toegankelijke entertainment in het centrum. Op een van de vele podia treedt het Nijmeegs Mannenkoor op. Het concert vindt plaats op maandag 16 juli 2018, 20.00 uur en de locatie is de parkeergarage Kelfkensbos op de min 4de verdieping.  Als je deel wilt nemen aan dit concert, geef je dan tijdig op. De repetities, op maandagavond 19.45 uur,  voor het "Klassiek Gaat Underground Project", starten medio mei. Aanmelden kan tot 15 mei bij Ferdy Kokke: f.kokke@ziggo.nl / 0485 75 06 65

Het “Kerst Project”. Repeteerperiode: alle maandagen vanaf 8 oktober tot  – kerstmis. Optreden zondag 23 december in de Stevenskerk, aanvang 20.00 uur. Aanmelden kan tot 15 oktober bij Ferdy Kokke: f.kokke@ziggo.nl / 0485 - 75 06 65.

Repetitie lokaal: Kandinsky College, Malderburchtstraat 11, Nijmegen (wijk Hatert).