Een projectzanger is een (on-) geoefende zanger, die een korte periode   (7 à 9 weken) mee repeteert voor een publieksoptreden. Partituren worden in bruikleen beschikbaar gesteld, een coach wijst je de weg en de deelnamekosten bedragen €55,00 per project exclusief eventuele reiskosten. De deelname-kosten worden niet berekend, indien je na het kerstconcert besluit lid te worden van de vereniging.  Vooraf krijg je een stemtest bij de dirigent. Hij bepaalt je deelname en plaatst je in een van de vier stemgroepen.

In 2018 kun je deelnemen aan de volgende projecten in 2018:

Het "Muenchen Project". Eind juni wordt er op 3 plaatsen in en om Muenchen (koorreis) geconcerteerd. Je kunt daarbiij zijn. De start van deze project periode is half april 2018. Aanmelden kan tot 1 mei bij Ferdy Kokke: f.kokke@ziggo.nl / 0485 75 06 65

Het “Kerst Project”. Repeteerperiode: alle maandagen vanaf 8 oktober tot  – kerstmis. Optreden zondag 23 december.  Aanmelden kan tot 15 oktober bij Ferdy Kokke: f.kokke@ziggo.nl / 0485 - 75 06 65.

Repetitie lokaal: Kandinsky College, Malderburchtstraat 11, Nijmegen (wijk Hatert).