Een projectzanger is een (on-) geoefende zanger, die een korte periode   (7 à 9 weken) mee repeteert voor een publieksoptreden. Partituren worden in bruikleen beschikbaar gesteld, een coach wijst je de weg en de deelnamekosten bedragen €55,00 per project exclusief eventuele reis- en verblijfskosten. Als je tijdens het project of direct na de uitvoering lid wordt van de vereniging, worden de projectkosten in mindering gebracht op de contributie. Vooraf krijg je een stemtest bij de dirigent. Hij bepaalt je deelname en plaatst je bij een van de vier stemgroepen.

In 2018 kun je nog deelnemen het volgende project:

Het “Kerst Project”. Repeteerperiode: alle maandagen vanaf eind september / begin oktober tot kerstmis. Optreden zondag 23 december in de Stevenskerk, aanvang 20.00 uur. Aanmelden kan tot 15 oktober bij Ferdy Kokke: f.kokke@ziggo.nl / 0485 - 75 06 65.

Repetitie lokaal: Kandinsky College, Malderburchtstraat 11, Nijmegen (wijk Hatert).

Informatie over het kerstconcert verneem je op de homepage bij "NIEUWS".