Vandaag, maandag 9 april, zijn 4 kandidaat-leden door de voorzitter Manfred Markhorst geinaugureerd. Dit zijn Guus Cornelissen (tenor 2), Robert Doornbusch (bariton), Henk Wellink (bas) en Ed Wentink (bas). Welkom.

Vandaag heeft Myrea Derksen (17 jaar uit Beuningen)  haar kwaliteiten aan de tarijke aanwezige donateurs getoond. Zowel Dion Ritten - dirigent en ook Marijke Hoksbergen - zangcoach, waren erg content.

Het ten gehore gebrachte vernieuwde repertoire van de muziekcommissie viel goed in de smaak. Na het concert konden de aanwezigen mee doen met het Meezingconcert olv Jan Rutten. Hij werd ondersteund door Ria Bosch 9accordeon).

Koorreis Munchen 2018. Tot slot werden de te bezoeken locaties in Munchen  getoond. Zo konden de bezoekers en de koorleden die niet meegingen, een indruk krijgen van deze 5 daagse reis.