Batavorum Pipes & Drums. Schotland, het land van het Monster van Loch Ness, van de prachtige Highlands en natuurlijk van de Schotse doedelzak. De Schotten noemen het the Great Highland Bagpipe. Volgens velen het moeilijkste instrument dat er bestaat. En natuurlijk de kenmerkende Schotse drums met hun aparte slagtechniek. Liefhebbers van de Schotse doedelzak en drums uit Nijmegen en omgeving hebben elkaar gevonden in Batavorum Pipes & Drums.

Vrouwenkoor 4Tune. De 30 zangeressen van vrouwenkoor 4TUNE nemen u graag mee in de muzikale wereld van de koormuziek. Lieflijke Engelse melodieën, ritmische popsongs, maar ook mooie ballads, levendige musical songs en Nederlandstalige muziek. De koor staat sinds 2013 onder leiding van Marijke Hoksbergen.

Regen, onweer en bliksum. De weersvoorspelling was niet al te best, dat wisten we. Gaandeweg het gezamenlijke concert dreigde het te gaan regenen, hetgeen ook gebeurde. Het werd nog erger met onweer en bliksum. De pauze werd ingetrokken, de meegebrachte paraplu's uitgeklapt (en vanwege inslaggevaar weer ingeklapt) en de overkaping van zeildoeken werd door de heftige wind getest. Al met al een hele aparte ervaring. Helaas zijn daar geen foto's van. Toen het concert was afgerond, eindigde ook het slechte weer en ging iedereen droog huiswaarts.