Omdat het koor dit jaar een onderdeel was van Klassiek Gaat Underground werd (een deel van) het koor uitgenodigd voor een korte introductie op het terras van LUX. Onze gastheer was de redacteur van dagblad De Gelderlander, Geert Willems. Hij lanceerde de WALK SHOW. Geert wilde wel iets meer weten over de akoestiek in de onderste verdieping, MIN VIER, van parkeergarage Kelfensbos. En waren er koorleden die daar beneden beter of minder goed zongen dan gebruikelijk. En wie zijn de twee andere partner verenigingen die "acte de presence" gaven tijdens de eerste drie dagen van de Vierdaagsefeesten. Philip van Vliet beantwoordden de vele vragen van Geert. Zijn interview werd afgewisseld door een aantal liederen.