Nijmegen

maandag, 17. juli 2017 - 20:00 tot 21:30

Klassiek goes Underground strijkt weer neer in parkeergarage Kelfkensbos.

Na de succesvolle try-out in 2016 kon een bisnummer niet uitblijven en daarom duiken we ook dit jaar weer parkeergarage Kelfkensbos in voor een prachtig klassiek muziekprogramma. Van zaterdag 15 juli t/m maandag 17 juli kunnen bezoekers tussen 20.00 uur en 21.30 uur genieten van de klassieke klanken van het Symfonieorkest Nijmegen, het Noviomagum Wind Orchestra en de Koninklijk Zangvereeniging Nijmeegs Mannenkoor.

Kaartverkoop.

Wilt u het meemaken? Er geldt een maximaal aantal bezoekers, dus wees er snel bij, want op = op. Vanaf woensdag 10 mei, 10 uur kunt u een ticket reserveren via vierdaagsefeesten.nl/klassiek.

Klassiek goes Underground is vrij toegankelijk maar omdat het aantal plaatsen beperkt is heeft u wel een – weliswaar gratis – ticket nodig! In verband met het beperkte aantal zitplaatsen verstrekken we maximaal 2 tickets per persoon.

Maandag 17 juli 2017.

De negentig zangers, onder leiding van de professionele dirigent Dion Ritten, beperken zich niet alleen tot originele mannenkoor-muziek. Zij zetten met evenveel liefde hun tanden in opera-, operette- en musicalstukken, maar ook hedendaagse muziek uit de jaren zestig. Vandaag zullen twee talenten van het Artez Conservatorium uit Zwolle,  Nardi Thonen (vooropleiding) en Amber Thevis (2de jaars), eveneens concerteren. Zij zullen delen uit bekende operettes ten gehore brengen.

Wilt u meer te weten komen over ons koor? Kijk eens rustig rond op deze site.