Misschien hebben de kerstconcerten van 2016, de open repetitie in januari of de gratis koorschool er iets mee te maken, maar zes aspirant - leden die in een keer lid worden van ons koor, dat is al even geleden. Vooral de stemgroep “tenoren 2” zijn blij verrast, een plus van drie. Alle zes introduceerden zich mondeling bij hun collega zangers, waarna de voorzitter hen voorzag van de verenigingsspeld. Daarmee zijn zij volwaardig lid geworden van de Koninklijke Zangvereeniging Nijmeegs Mannenkoor en bestaat de vereniging nu uit 93 leden waarvan 4 passief.

Achterste rij en vlnr. Ton van Vroenhoven (penningmeester, niet-zingend lid), Toon Bagchus (Bas) en TheoTeunisssen (T2).

Voorste rij en vlnr, George Supuseda (Bas), Ruud Jacobs (T2), Ferdy Kokke (Coördinator Ledenwerving), Frank van Duinhoven (T2) en Pierre van Lieshout (Bar).