roteer uw scherm

Uw advertentie hier? Neem contact met ons op

Op 16 december 2017 trad Amira Willighagen (13 jaar, sopraan en winnares Holland’s Got Talent) voorlopig voor het laatst op in Nederland en in Europa. Want het gezin Willighagen emigreerde na het kerstconcert van het Nijmeegs mannenkoor naar Zuid – Afrika.  Samen met Veron Jongstra – piano, Miriam Martens – fluit en Dion Ritten – dirigent had de muziekcommissie van het Nijmeegs mannenkoor een aantrekkelijk concert samengesteld. Met 800 bezoekers was het concert uitverkocht.
Amira zong tijdens dit concert de volgende solo’s:  Ons vader, Jerusalem en How Great Thou art. Met het koor zong zij: Panis Angelicus, See amid the winter’s snow en Dormi, fili.

Het koor werd door Miriam Martens (Nijmeegs Windorkest) op fluit bege-leid tijdens de liederen Ave Maria en What Child is this. Solo speelde zij Pavane van Faure.  Veron Jongsta, ook dirigent en een fantastische pianist, begeleidde het koor en de gasten met haar sfeervol pianospel. Solo speelde zij River flows in you en We wish you a merry Christmas. 

Het geheel stond onder bezielende leiding van Dion Ritten – dirigent.
U ziet een compilatie van het kerstconcert, opgenomen door TV Gelderland. Wij bedanken Narell Keizer – producer, Oscar  Borggreve – regisseur en Daan Hartgers – radioprogramma maker van Omroep Gelderland voor hun zorg en aandacht rondom dit kerstconcert.
COMPILATIE:  www.omroepgelderland.nl/tv/programma/803/Nijmeegs-mannenkoor-met-Amira/a...

GEHELE CONCERT:  https://www.omroepgelderland.nl/tv/programma/803/Nijmeegs-mannenkoor-met-Amira/aflevering/27803
https://imgg.rgcdn.nl/75255e0ce2d44a8d9a695d3633b8088c/opener/episode_27804.jpg