Op 22 juli was George Peters, bariton, te gast in het  radio ochtendprogramma “Zin in Zondag” (Omroep Gelderland). Daan Hartgers, redacteur, interviewde George onder andere over het aanstaande concert Klassiek Goes Underground, een dag later. Marieke Peters (Vierdaagsefeesten) had twee tickets beschikbaar gesteld en de winnaar, Marcia, vertelt hieronder haar bevindingen.

“Goede morgen Daan,

Wat een verrassing, 2 tickets voor Klassiek Goes Underground!! Mijn vriend kon helaas niet mee, maar gelukkig mijn nicht Hannah wel. Wij hebben genoten van het Nijmeegs Mannenkoor en de 2 studenten van Artez. Het was wel heel apart om in parkeergarage Kelfkensbos naar ze te luisteren. De akoestiek was ook prima. Het was weer een mooie maandagavond tijdens de 4daagse. Dankjewel Daan.

Met vriendelijke groet,  Marcia en Hannah”