Kandinsky College
Malderburchtstraat 11
Nijmegen (Hatert)_

maandag, 25. september 2017 - 19:30 tot 22:00

Op maandag 25 september vindt de tweede open repetitie van 2017 plaats. Locatie: het Kandinsky College aan de Malderburchtstraat 11 te Nijmegen (wijk Hatert). Elke (on-) geoefende zanger is vanaf 19.00 uur welkom.

Ferdy Kokke en zijn ledenwerfteam zullen u ontvangen met koffie en iets lekkers. Hij zal u informeren over het wel en wee van de Koninklijke Zangvereeniging Nijmeegs Mannenkoor. Rond kwart voor acht (aanvang repetitie) heet de voorzitter u van harte welkom. Voor de pauze kunt u kennis nemen van een deel van het repertoire. Meer informatie over het repertoire kunt u vernemen op deze site. Kijk op deze website bij "vereniging" onder de tab "Ons repertoire". Bent u nieuwsgierig of u een tenor, een bariton of een bas bent? Tijdens de pauze kunt u uw stem laten testen bij de dirigent. Hij bepaalt uw deelnname en plaatst u, als u dat ook wenst, in een van de vier  stemgroepen. Ferdy Kokke zal u na de pauze en in een aprte ruimte informeren over het wel en wee van de vereniging. De  open repetitie zal rond 22.00 uur worden afgesloten.

Wilt u erbij zijn? Dat kan. U kunt Ferdy Kokke bereiken via 0485 – 75 06 65 of via f.kokke@ziggo.nl